Independentistes i “antifeixistes” disuadeixen Vox de posar una parada davant del Mercat

1

A l’agenda de Vox, partit conservador fundat i liderat per l’antic diputat del PP Santiago Abascal, només hi figura avui un acte públic a tot Espanya: La instal·lació d’una taula d’informació al costat del mercat d’antiguitats que se celebra els diumenges a Sabadell. En concret, a la cantonada dels carrers de Colom i Jovellanos, davant l’edifici de l’antiga Escola Indústrial.

Però, al final, els militants de Vox o bé no han comparegut o, si ho han fet, han passat desapercebuts. En el seu lloc s’han concentrat a l’indret unes dues-centes persones, algunes vestides amb peces de roba amb inscripcions de signe independentista i altres portant simbologia d’altres tendències, com ara una bandera tricolor de la II República Espanyola. En alguns moments han cridat “fora feixistes de Sabadell”, s’entén que en al·lusió a Vox.

En els últims dies, i davant de l’anunci de la presència pública de Vox a Sabadell, aquestes persones s’haurien mobilitzat per mitjà de trucades telefòniques o avisos en xarxes socials. Entre els reunits en aquest grup hi figurava aquest matí Isidre Soler, antic regidor d’Entesa per Sabadell. A distància, dos agents de la Policia Municipal han seguit la concentració de principi a final, als volts de les 11, i també, de manera més esporàdica, s’hi han vist dos agents dels Mossos d’Esquadra

1 COMENTARI

  1. 200 personas, dónde?, en la foto no veo más de cuarenta contando al bombero. La tolerancia y pacifico acatamiento del juego de partidos de los autodenominaros antifascistas es proverbial.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí