Rosa Maria Sardà, la ministre Batet i Miquel Iceta presentaran Marta Farrés com alcaldable del PSC

0

Tot i ser ara a l’oposició, el PSC va ser el més votat en les passades municipals, amb cinc regidors. Motiu de més perquè vulgui millorar resultats en les vinents, amb l’antiga regidora Marta Farrés de cap de llista i una llista que, tot i no divulgada encara, per força exhibirà més o menys renovació. I motiu, també, perquè les primeres figures del partit s’aboquien en Sabadell.

Rosa Maria Sardà, la ministre Batet i Miquel Iceta presentaran Marta Farrés com alcaldable del PSC 1
El primer exponent, el proper dilluns (19,30 h) a la Sala Polivalent del Parc del Nord (Ronda Navacerrada, 58), espai amb capacitat per a uns quants centenars d’assistents. De cartell, grans figures: La ministre Meritxell Batet, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i la popular actriu Rosa Maria Sardà que, vinculada als socialistes des dels temps de la clandestinitat sota el franquisme, torna a freqüentar les tribunes dels actes polítics.

El pes del PSC als ajuntaments de la comarca es farà present amb la presència d’Eva Menor, alcaldesa de Badia. En temps de Manuel Bustos, Sabadell va ser-ne l’emblema. En aquest mandat, ha tocat el moment més baix. Dels cinc regidors trets al 2015, contra els 13 de les últimes municipals amb Manuel Bustos, dos van passar-se als no-adscrits, Monge i Bosch, i dos més, Cristian Sánchez i Ana Carrasco, van dimitir fa unes setmanes arran del Cas Mercuri.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí