Els portaveus de Cs a Sabadell i Terrassa critiquen que l’alcalde Maties Serracant lideri l’Àrea Valles

0

Els portaveus dels grups municipals de Ciutadans (Cs) als ajuntaments de Sabadell i Terrassa, Adrián Hernánez i Javier González, han criticat que l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant (Crida per Sabadell-CUP) lideri la creació de l’Àrea Vallès quan “personalment s’oposa a una de les infraestructures bàsiques per desenvolupar la zona, com és el Quart Cinturó”.

Els dos representants de Cs han coincidit a lamentar que Serracant sigui qui realitzi la presentació del manifest de Fem Vallès (entitat impulsora de la iniciativa i que engloba a 19 entitats de la comarca, des de patronals a sindicats passant per associacions de caràcter divers).
Hernández ha destacat que “Cs comparteix molts dels aspectes plantejats per Fem Vallès”, però ha lamentat que “sent la força més votada en ambdues comarques en les últimes autonòmiques, ens assabentem del manifest per una invitació de l’alcalde de Sabadell”.

“Cs comparteix molts dels aspectes plantejats per Fem Vallès”, diuen els seus portaveus. Però lamenten que “sent Cs la força més votada en ambdues comarques en les últimes autonòmiques, ens assabentem del manifest per una invitació de l’alcalde de Sabadell”

Javier González també ha assenyalat que “hagués estat desitjable haver fet un treball previ amb ajuntaments i partits polítics del territori”.

D’altra banda, Adrián Hernández ha destacat que “resulta paradoxal que sigui Serracant el portaveu quan és alcalde de l’Ajuntament de Sabadell per accident i pertany a una força política que va tenir poca representació en les últimes eleccions”. A més, el portaveu de Cs a Sabadell ha recordat que “ni tan sols els quatre socis del govern tenen una postura definida sobre aquest tema que l’alcalde pugui exposar“.

Finalment, tots dos portaveus han anunciat que “Fem Vallès pot comptar sempre amb Ciutadans per simplificar l’estructura administrativa i fer del nostre territori una zona més competitiva i dinàmica econòmicament, així com millorar les seves comunicacions i infraestructures“. Mostra d’això és que el diputat sabadellenc Joan García s’ha reunit en diverses ocasions amb membres de l’entitat per tractar sobre aquest tema. No obstant això, Hernández i González han advertit que “tot el que neixi sense consens entre entitats i formacions polítiques no tindrà recorregut”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí