L’institut de Castellarnau tanca la seva excel·lent participació a les 24 hores de resistència en moto a Montmeló

0

Demà dijous, l’Institut Castellarnau celebrarà l’acte de cloenda de la seva participació el passat mes de juliol a les 24 hores de resistència de Montmeló de motociclisme. Es la 15a vegada que aquest centre pren part en la prova. L’activitat s’ha emmarcat dins d’un projecte esportiu que es planteja des d’una perspectiva pedagògica.

És fonamental per la prova la implicació d’alumnat de diferents cicles formatius que s’imparteixen al centre, amb la qual cosa els nois i noies apliquen els coneixements adquirits a un projecte real. La cloenda de demà dijous  comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga.

La participació dels alumnes a Montmeló es va tancar amb un resultat molt positiu: una quarta posició a la classificació general i la segona de la categoria O-SBK. Cal recordar que els estudiants competien amb equips professionals i internacionals.

Per tal de prendre part en les 24 hores de resistència, l’Institut Castellarnau va configurar un equip d’unes 60 persones entre alumnat, professorat i col·laboradors, que de manera voluntària es van implicar al projecte. Enguany van competir amb una motocicleta nova, una Kawasaki ZX10R, model 2016.

Per tal d’assolir els objectius, l’alumnat dels cicles de Sanitat es van encarregar de la preparació física, presa de constants i rehabilitació de l’equip, incloent els 4 pilots, a més d’atenció sanitària bàsica, cura de traumatismes lleus o ferides o suport psicològic en cas d’estrès. Per la seva part, l’alumnat de Transport i Manteniment de Vehicles Autopropulsats va assumir l’adequació de la motocicleta al reglament d’una prova de resistència internacional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí