Doble derrota dels equips sabadellencs de Rugbi per començar l’any

0
Mala jornada pels equips locals (Foto: Juan Juan)

Cap dels dos equips del Sabadell RC va poder estrenar l’any 2019 amb victòria. El sènior masculí va caure per 0-46 contra els Senglars de Torroella després d’una primera hora de partit molt seria i completa. Les Valquíries, la unió del sènior femení de Sabadell amb el de Begues, van caure per 10-58  per la seva banda contra la fusió d’equips de Químics i Alella, però amb símptomes de millora en el joc.

El resultat final del partit dels nois no reflecteix el joc dels arlequinats, que van dur a terme una molt bona primera part, on els gironins només es van poder posar per davant a través de les fases estàtiques, on els Senglars són superiors a gairebé tots els equips de la categoria. La segona part va començar igual que la primera, amb el Sabadell RC defensant i els de Torroella intentant superar la defensa local. A partir de l’equador de la segona part, els sabadellencs van començar a perdre força a causa de l’esforç realitzat i va ser en aquell moment on els visitants van aprofitar per obrir un forat al marcador que els de Fran Gonzalez ja no van ser capaços de remuntar. A la primera hora de partit els Senglars només es van poder avançar per 0-12 tot i les múltiples opcions de puntuar, la resta de punts dels visitants els van fer als últims vint minuts de partit. És el primer partit d’aquesta temporada on el sènior masculí no aconsegueix inaugurar el marcador.

El segon entrenador dels nois, Martí Rufí, afirmava després del partit que “no hem pogut completar la convocatòria a causa de diferents lesions i això ens ha condicionat molt al final del partit”. Rufí assegurava també que “ens toca recuperar el nivell competitiu si no volem patir pel descens a final de temporada”.

Per la seva banda, les noies també van caure com a locals contra la fusió de Químics i Alella. Des del primer moment, les visitants es van mostrar superiors, però tot i així les noies van intentar donar la sorpresa i van mantenir una magnífica actitud. Actualment l’entrenador de les noies és també Fran González (el mateix que el sènior masculí), ja que Cristina Sánchez va haver d’abandonar l’equip per motius personals.

Les visitants van plantejar un ritme de partit molt elevat i en els deu primers minuts de joc van aconseguir tres marques que van resultar impossibles de remuntar per les Valquíries. Tot i així, les noies van seguir collant i van poder posar en pràctica els nous conceptes assolits. L’entrega i l’esforç de les valquíries va tenir el seu premi i van aconseguir dues marques que les ajuda a creure amb una revifada de l’equip.

Fran González, que s’encarregarà de l’equip fins que es trobi una altra persona, es mostrava feliç per la feina feta de les noies i assegurava que “tenim molt bones jugadores i amb moltes ganes per poder treballar”. Tot i això, el tècnic es mostra convençut que “amb una bona feina i molt d’esforç per part de tots podem portar aquest equip ben amunt”.

Els dos equips del Sabadell RC tindran l’opció d’aconseguir la primera victòria de l’any aquest pròxim cap de setmana. Els nois jugaran el diumenge a les 17h contra el filial del FC Barcelona a La Teixonera, mentre que les Valquíries jugaran a Cornellà contra les Cor Sangran (fusió de Cornellà, Santa Coloma i Granollers).

http://www.jordipress.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí