Persecució de pel·lícula a Matadepera: detingut un home eslovac

0
L'home detingut té antecedents policials (foto: Mossos d'Esquadra)

La Policia Local de Matadepera ha detingut un home de 43 anys, de nacionalitat eslovena, per intent de robatori en un habitatge del municipi. Els fets van tenir lloc prop de les 19 hores d’ahir. la Policia Local va rebre una trucada d’ un veí del carrer Avellaner alertant que havia vist una furgoneta sospitosa. Una moto del cos policial local es va desplaçar al lloc dels fets quan es va creuar amb un altre vehicle també sospitós amb dos ocupants.

L’agent de policia el va demanar que s’aturés, però el cotxe es va donar a la fuga. Es va iniciar una persecució pels carrers de Matadepera. El vehicle del fugats va començar a donar cops de volant intentant tombar al motorista tal com passa a les pel·lícules. Va ser en aquest moment quan dues patrulles més de la Policia Local es van afegir a la persecució i li van barrar el pas al cotxe dels presumptes delinqüents. En una fugida desesperada, el vehicle va entrar al carrer de la Noguera, que no té sortida, i va acabar estavellant-se contra una façana.

Persecució de pel·lícula a Matadepera: detingut un home eslovac 1
Així va quedar el vehicle dels delinqüents (Foto: Mossos d’Esquadra)

Els dos ocupants van intentar fugir a peu i van saltar a una torrentera d’uns quatre metres. Els agents no van abandonar la persecució. En la boja fugida, un dels fugats es va trencar la tíbia i el peroné. Va poder ser detingut. Es tractava del ciutadà eslovè, amb antecedents policials, que va passar a disposició judicial.

L’altre sospitós es va poder escapolir. Els Mossos d’Esquadra, i la Policia Local el busques des d’ahir. Encara no ha estat localitzat. Al cotxe dels presumptes delinqüents es va poder intervenir un tornavís de grans dimensions, un walkie talkie, un inhibidor d’alarmes i diversos telèfons mòbils, i a hores d’ara s’està investigant si aquesta detenció té alguna relació amb l’intent de robatori que s’havia produït al carrer Avellaner.

Aquesta detenció es produeix en un moment d’ampli debat en el poble sobre l’increment del nombre de robatoris en habitatges del poble.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí