L’enigma sabadellenc de Benet Casablancas i “L’enigma di Lea” al Liceu, als nostres vídeos “Persones de Sabadell”

0

L’endemà mateix de l’èxit en l’estrena al Liceu de “L’enigma di Lea”Benet Casablancas ha acullit a El Dia de Sabadell en la seva casa de la carretera de Terrassa, el seu espai de vida i de treball a la ciutat, davant del piano i l’escriptori d’on han sortit aquesta i tantes obres del seu extens catàleg.

Aquest eloqüent vídeo d’Helena Torrent, immediat i gairebé improvisat, recull molt d’aquest artista sabadellenc, músic i compositor: D’on ve la seva vocació, com ha viscut, viu i veu la ciutat. I, també, “L’enigma di Lea”, amb les partitures per ell manuscrites al davant. Allò que no s’ha vist a l’escenari del Liceu, vist aquí en l’escenari de la creació.

Tant com afany d’informació i va, per part de El Dia de Sabadell, un viu sentit d’homenatge. Emocionat fins i tot. I aquí l’artista, Benet Casablancas, per ell mateix i en la seva pròpia veu, en aquest cas verbal però també musical. L’enhorabona al mestre, el goig conciutadà i el desig que sigui de l’interés dels lectors. Un video fet amb tot el cor i l’emoció. Explica molt.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí