Talismà per la permanència del Sabadell: Centenar i mig d’arlequinats han homenatjat els herois de Binèfar

0
Detall de les taules en la I Nit dels Jugadors del Centre d'Esports Sabadell (Foto: Indaleci Llorens)

Vigílies que el C.E. Sabadell guanyés per 1-0 a l´Ejea, i passés a dependre d´ell mateix per mantenir la categoría –ho garanteix un victoria diumenge vinent al camp de l´Olot-, els aficionats arlequinats van tenir un altre motiu d´alegria gràcies a la primera edició de l´enomenada “Nit dels Jugadors del CES”, una molt bona iniciativa d´un grup de socis del Sabadell, entre ells Gustavo Ruíz, amb el suport de les penyes, consistent en reunir a exjugadors històrics del Sabadell en el marc d´un sopar compartit amb membres de penyes i simpatizants.
La trobada es va fer al restaurant Can Jonqueres, i va aplegar 130 comensals, per tant va ser tot un èxit. Cinc dels jugadors que van possibilitar l´ascens de Segona “B” a Segona Divisió “A” la temporada 1983/84, com Lino, Tanco, Zunzunegui, Manolo y Marañón, van ser els protagonistes de la vetllada, que va tenir com a conductor el veterà periodista Xavier Andreu, actualment conseller del C.E. Sabadell, i en aquell moment locutor de Ràdio Sabadell al trascendental partit jugat a El Segalar de Binéfar.

Talismà per la permanència del Sabadell: Centenar i mig d'arlequinats han homenatjat els herois de Binèfar 1
Manolo, Zunzunegui, Gustavo Ruíz, Tanco, Marañón, Xavi Andreu i Lino (Foto: Indalesi Llorens)

Gustavo Ruíz, el veritable impulsor d´aquest event, ja més tranquil després del partit contra l’Ejea, ha fet balanç de la primera edició de la “Nit dels jugadors del CES”. “Tenint en compte la manca de temps, mitjans i recursos econòmics amb els que hem hagut de treballar, podem estar molt satisfets d’haver reunit gairebé 130 persones i que ho hagin gaudit tant com els propis homenatjats. Marañón em va dir que havíem fet una gran cosa,i que estava molt agraït.

Zunzunegui es sentia honorat de que l’hagéssim triat per a ser un dels protagonistes d’aquesta primera edició. Manolo també em comentava la seva satisfacció i sorpresa per un acte inèdit a Espanya. Tanco, agraït, s’ha ofert a paticipar en tot allò que necessitem entre les penyes i els veterans, Lino també es mostrava molt content.
En definitiva, va ser una nit plena d’emocions, passions i sentiments, de la que crec que totes les penyes podem sentir-nos satisfets, i l’afició arlequinada, orgullosa. Ara ja, després d’Olot, tocarà posar-se a treballar en la propera, que retrà homenatge a altres antics jugadors, i esperem que havent pogut millorar detalls per fer una segona edició encara millor que la primera. Tot i que som conscients que ha quedat un llistó molt alt”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí