Larrosa es considera censurat per l’Ajuntament. Havent presentat recurs, tampoc no el deixen vendre el seu llibre

1

L’arquitecte Manel Larrosa, regidor d’urbanisme entre el 1979 i el 1987 amb Antoni Farrés d’alcalde, no se n’ha sortit en l’intent de vendre el seu nou llibre “Sabadell ciutat fletxada. Una mirada de futur en favor d’un nou municipalisme“, posant a l’efecte una parada d’un metre davant la Casa de la Ciutat, durant la constitució del nou consistori aquest dissabte.

Ha respost amb un recurs per escrit a la resposta simplement verbal, trucada d’un funcionari anònim, en la qual dimecres des de l’Ajuntament li han negat el permís, demanat mitjanánt instància, per posar la petita parada. Però el recurs tampoc no ha tingut resposta, ni tan sols verbal ni encara menys per escrit. “Em considero censurat“, valora Larrosa al respecte.

Aquí, en format PDF, el recurs que aquest dijous, immediatament després a l’oficial però tanmateix singular trucada de resposta, va entrar per registre a l’Ajuntament, igual que la instància anterior. Tot i que voluntarista, com tot en la constant i generosa actuació cívica i pública de Manel Larrosa, el llibre ha estat generalment apreciat, també pels polítics.

instància larrosa 15-6-2019

En no gens partidista, Manel Larrosa analitza i fa propostes. Des dels temps de la campanya pel Parc Catalunya, que tot sigui dit i perquè ni ho diu, ell va realitzar en bona part fins els reptes del bosc de Can Deu, el Ripoll, la decadència del Centre i l’articulació comarcal i regional metropolitana. Però també propostes i plans per l’habitatge social, o els museus.

I, això en molt potent i no tant habitual en ell tot i que tampoc nou, la despesa burocràtica i la gestió per part dels regidors de torn, que evidentment no tot és culpa dels funcionaris. No es queda en allò del “pa que s’hi dona”, sofert per molts ciutadans i, molt en particular, pels arquitectes, tots, que de fa dècades passen calvaris d’anys, no mesos, pels permisos d’obres

A Manel Larrosa, tot aquest episodi no tan sols pintoresc de la petició de permís per posar una petita paradeta, la instància i la resposta absolutament impresentable (no li cal dir-ho, ni ho ha dit: però que els ciutadans es dirigeixin a l’Ajuntament per escrit i el funcionariat li bastin per respondre trucades gairabé anònimes… )

Res, qui vulgui llegir el llibre el nou llibre de Manel Larrosa, que se l’ha fet ell però amb el suport d’altres sabadellencs actius en entitats i institucions, de la FAV a la patronal CIESC, pot anar a la Llar del Llibre, al Passeig de la Plaça Major, allà on hi havia hagut la històrica i exemplar Llibreria Sallarès, o al carrer de Sant Antoni. Davant de l’Ajuntament, censurat.

1 COMENTARI

  1. 😂😂😂no puc parar de riure, molt bo com anunci I autobombo…pero aquest senyor no ha estat SEMPRE, DES DE QUE TINC MEMÒRIA com a arquitecte municipal dels que donen els permisos d’obres al consistori, manés qui manés al Consistori?? I de què es queixa? De que el día del “sarau” del nou Consistori no li deixesin muntar davant una paradeta de venda del seu llibre??? Si es que abans de formar gobern els socialistes ja son d’un dolent kafkià!!! Fins I tot porten el “pecat original” de corruptes escrit a la pell. Ja sabem l’altre Consistori li hagués permès…tot I més. Doncs ara…Bufa baldufa i a vendre libres a la librería o per Sant Jordi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí