La novetat dels petards sabadellencs: “Font del Castell de Can Feu”, la de Bruixes del Nord, la del Mercat, Torre de l’Aigua…

0

La veterana botiga Petards 4×4, que ven petards des de l´any 1975 al barri d´Els Merinals (carrer Fuerteventura, 38), ha elaborat una sofisticada batería pirotècnica que porta el nom de la nostra ciutat. El nou producte compta amb una il·lustració de la Torre de l’Aigua elaborada pel dibuixant de còmics sabadellenc Ismael Ferrer.

Així, Sabadell se suma a altres ciutats del territori català i espanyol que compten amb un producte pirotècnic amb el seu nom. La nova bateria té un preu de 65€, i llança a l´aire100 trets amb diferents efectes, tot plegat amb una durada de 80 segons.

També en clau sabadellenca, Petards 4×4 ha volgut homenatjar el Mercat Central de Sabadell, així com la resta de mercats amb una batería específica, també amb disseny d´Ismael Ferrer, que té un preu de 12€ i és de color vermell, blanc i or amb multiefecte.

La novetat dels petards sabadellencs: "Font del Castell de Can Feu", la de Bruixes del Nord, la del Mercat, Torre de l'Aigua... 1

Aquestes dues novetats se sumen a la resta de productes elaborats per la botiga i que tenen la marca Sabadell com la Font del Castell de Can Feu, la Font de les Bruixes del Nord o la Bateria dels Castellers, entre d’altres. El fundador de la botiga, Antonio Córcoles –que segueix portant el negoci amb la seva filla Sandra-, una persona molt coneguda a Sabadell per la seva tasca a diferents entitats socials i esportives, sempre s´ha destacat per posar a la venda petards amb segell sabadellenc.

Val a dir que durant bastants anys va distribuir els petards arlequinats del Centre d´Esports Sabadell. A més, Córcoles va ser la primera persona que va posar en marxa els lots de petards, als anys 80, distribuint-los en bosses segons la potència, estil o edat a qui anava destinat el producte. Ara ja ho fa tothom –fins i tot els packs venen de fàbrica-, però ell va ser el primer.

El responsable de Petards 4×4 explica que “enguany hem preparat una campanya de Sant Joan que manté preus assequibles per a totes les butxaques. A l’oferta ja coneguda del 2×1 en molts productes, 4×3 en fonts i 3×2 en coets i traques, volem destacar una gran varietat de lots infantils que van dels cinc als catorze euros.La novetat dels petards sabadellencs: "Font del Castell de Can Feu", la de Bruixes del Nord, la del Mercat, Torre de l'Aigua... 2

Aquest assortiment de packs s’ha batejat amb el nom de “Lot Petit Drac” i conté alguns dels productes bàsics com bengales, fonts petites, bombetes o “xinos”. A més, premiem la fidelitat dels clients. Per una compra superior a 50 euros es regala una Super traca de 160 águiles.

A més, la botiga sorteja per una compra mínima de 25€ una PS4 Pro amb el joc Days Gone. D’altra banda, la clientela que compri alguns dels lots que van del número 1 al 8 (catàleg a www.petardos.org), amb preu reduït abans del 21 de juny, podrà participar en el sorteig d’un skate electrònic. El sorteig de la PS4 Pro i l’skate es farà el pròxim 29 de juny a les 20h en directe per Facebook Live”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí