Obsessió per riure: “6 TOCats” a l’Acadèmia de Belles Arts

0

Una de les activitats de lleure més recomanable és anar al teatre. Al teatre, en major o menor mesura, es produeix una comunió completa entre l’escenari i la platea, entre intèrprets i públic.

Fidel a aquest íntim convenciment, vaig acompanyar un bon amic a una representació de l’obra “6 TOCats”, a càrrec de la Companyia de Teatre Acadèmia Belles Arts Sabadell.

Vull, primer de tot, felicitar l’Acadèmia per mantenir un auditori tan emblemàtic en ple centre d’una gran ciutat com Sabadell. No deu ser fàcil, i mereix tot el reconeixement.

L’obra, del francès L. Baffie (amb un altre títol en circuit comercial) és un divertiment sobre els trastorns obsessius compulsius, que no té cap altre objectiu que el de fer riure (fins i tot de nosaltres mateixos), cosa sempre saludable, amb una posada en escena senzilla però efectiva, que l’ha convertit en un èxit rotund als escenaris de mig món.

La companyia, fidel a la senzillesa de l’autor, acompleix amb l’objectiu i arrenca sorolloses rialles del públic amb una interpretació completament entregada. Només els diria, sense restar-los mèrits, que de vegades les comèdies són més efectives com més serioses es plantegen i que potser haurien d’abaixar una mica els decibels.

Però no ho dubtin: Si volen riure aquests “TOCats” els garantiran un sac de rialles, i encara ho són a temps, fins al 30 de juny.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Si us plau entri el seu nom aquí